Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (2.63 secunde)
Vicepresedinte PD Ioan Oltean a declarat ieri ca democratii privesc cu foarte multa atentie spre fiecare judet si au in vedere o selectie foarte riguroasa a candidatilor pentru functiile de europarlamentari.
red.), in jurul orei 12:00, domnul ministru Ioan-Codrut Seres a solicitat SPP asigurarea protectiei Domniei Sale".
Ioan Vacariu, seful directiei, a precizat ca in baza actului normativ majorarile pot fi facute cu maximum 20%. ... Noile sume vor intra in vigoare oficial dupa ce vor primi votul consilierilor", a precizat Ioan Vacariu.
ßeres a declarat ca "nu Ministerul Economiei si Comertului si nu ministrul Ioan-Codrut ßeres produce probe" pentru ca nu-i inregistreaza pe cei cu care se intalneste, adaugand ca "institutiile statului produc probe".
Doru Ioan Taracila si Ilie Sarbu au facut opinie separata Mihai Voicu si Valentin Iliescu au respins justificarea data de Mircea Geoana abtinerii - aceea ca proiectul nu ar prevedea votul uninominal.
Deputatii PD l-au invitat pe ßeres pentru a da lamuriri cu privire la informatia aparuta in mass-media potrivit careia deputatul Ioan Oltean ar fi facut presiuni asupra MEC in favoarea unor grupuri de interese.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Datorii necontabilizate de 100 de miliarde Directorul executiv al Directiei de Taxe si Impozite Craiova, Ioan Vacariu, a precizat ca valoarea restantelor cu care craiovenii intra in 2007 este insemnata.
Dintre liberali au donat sange doar 3 parlamentari (Ioan Ghise, Mircea Pusca si Mihai Malaimare), dintre pedisti, senatorul Marius Marinescu, minoritatile au fost "reprezentate"de Mircea Grosaru, iar "lunga" lista a donatorilor de sange sfintit prin vot electoral se incheie cu deputatul Mona Musca, in prezent avand statutul de parlamentar independent.
Uniunea Populara Social Crestina (UPSC) a fost lansata ieri oficial si la Constanta, in prezenta intemeietorului acestei formatiuni, senatorul Ioan Talpes, a conducerii judetene a partidului si a unor invitati din tara.
Acestea s-au adaugat unor cereri de interventie depuse la tribunal de Partidul Solidaritatii Democratice pentru ßanse Egale si o Societate Mai Buna si de persoana fizica Ioan Ceausu.
Partidele mici se fac si ele auzite, conservatorii declarandu-se de partea premierului, consecventi adversitatii personale pe care Dan Voiculescu i-o poarta lui Basescu, in timp ce Uniunea Populara Social Crestina, infiintata de senatorul Ioan Talpes, ii acorda circumstante atenuante sefului statului.
Contracandidatii sai, ßerban Radulescu si Ioan Avram Muresan, au obtinut 194, respectiv 110 voturi. ... Initial, conducerea partidului a respins candidatura fostului ministru Ioan Avram Muresan, insa acesta a contestat decizia, iar Comitetul National de Conducere (CNC) a decis sambata sa fie acceptat.
O solutie "minune" pentru ca toate grijile primarilor si oamenilor de rand in privinta infrastructurii de drum sa dispara a fost oferita ieri la intalnirea cu zeci de alesi locali din Dolj si cu reprezentantii consiliilor judetene din toata Oltenia de secretarul de stat in MTCT Ioan Andreica, demnitar care i-a tinut locul la intrunire ministrului Radu Berceanu.
Vosganian, somat sa prezinte contractele de energie In acelasi timp, presedintele Traian Basescu a cerut ministrului Economiei, Varujan Vosganian, sa prezinte public contractele de energie semnate in mandatul fostului ministru Dan Ioan Popescu si sa verifice modul in care aceste intelegeri au fost incheiate.
"Din cate stiu eu, noi nu suntem institutie guvernamentala", ne-a precizat Ioan Curpas, directorul Autoritatii Rutiere Romane. Ioan Bungau, coordonatorul Directiei pentru Sport Bihor, se numara printre putinii democrati bihoreni care nu se simt legati de scaunul de sef.
Dezbaterile de ieri din Camera Deputatilor la proiectul legislativ "Un laptop pentru fiecare elev si cadru didactic" au generat un schimb dur de replici intre liberalul Ioan Ghise si liderul grupului minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, acestia acuzandu-se reciproc ca au interese ascunse legate de firma de la care ar trebui achizitionate aceste produse.
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Presedintele interimar al Senatului Doru Ioan Taracila a declarat ieri ca grupurile parlamentare au fost solicitate sa isi mobilizeze membrii in comisia comuna de cod electoral, pentru ca, la sfarsitul lui mai, sa fie prezentat un proiect de lege privind votul uninominal.
Pe de alta parte, secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca, la solicitarea reprezentantului UDMR, membrii Biroului i-au invitat la discutii pe aceasta tema pe presedintii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului, comisii care trebuie sa dezbata Statutul minoritatilor nationale.
google-analytics.com